Veel gestelde vragen - Algemeen

MijnVoedingsplan.nl is voor iedereen die resultaat wil behalen: afvallen, een strakker lijf of meer spiermassa.

Wat je leeftijd of doel ook is, ik maak graag een persoonlijk voedingsplan voor je.
Jouw doel is mijn doel. Dáár ga ik voor!


Een sportdiëtist heeft na de 4-jarige hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek ook de post-hbo opleiding Sportdiëtetiek gedaan. In deze extra studie wordt alles over voeding bij sport geleerd.

Er zijn vele goede gewichtsconsulenten. Het verschil echter met een sportdiëtist is dat een gewichtsconsulent alleen een cursus heeft gedaan.

Een sportdiëtist heeft een langere en intensievere opleiding gedaan en heeft een medische achtergrond. 

Wil je elke dag hetzelfde eten? Natuurlijk niet :)

Met alleen een voedingsschema wordt het snel vervelend en ga je je er na een paar dagen niet meer aan houden. Je wil juist zo veel mogelijk variatie.

In je persoonlijke voedingsplan geef ik je dat. En het is allemaal lekker, want je hebt zelf de voorkeuren al aangegeven op de site.

Ik wil je ook inzicht geven in welke voeding goed voor je is en hoe je dat herkent. Dan kun je simpel je eigen keuzes maken. Daarom geef ik je ook veel alternatieven en alle uitleg erbij met tips en tricks. Alleen met een gevarieerd en fijn voedingspatroon ga je je eraan houden. Dat is de sleutel voor succes.
Ja


Ik ben wel realistisch: de een heeft meer aanleg dan de ander. Dat betekent dat jij bijvoorbeeld sneller vooruit zal gaan dan een ander.

Ja
Wil je meer energie? Dan zit je hier goed. Dat is een voordeel van goed voor jezelf zorgen en goede voeding dat de basis is van jouw voedingsplan.

Meer energie lukt alleen als je voeding in orde is.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - MijnVoedingsplan.nl - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Afvallen - Strakker lijf - Kracht - blog - websitebeheer door WebSpeciaal